grupė „Colours of Bubbles“ (Ryčio Šeškaičio nuotr.)

Šiandien, liepos 3 dieną indie rokeriai „Colours of Bubbles“ išvyko į Baltarusiją, kur surengs tris pasirodymus. Vienas jų – didžiausiame Baltarusijos muzikos festivalyje „GreenFest“, vykstančiame Minsko oro uoste „Borovaya“. Pagrindinė festivalio žvaigždė bus amerikiečių alternatyviojo roko grupė „Papa Roach“.

Šeštadienį „Colours of Bubbles“ keliaus į antrą pagal dydį šalies miestą Gomelį, kur pasirodys klube „Kvartirnik“, o sekmadienį grįš į Minską koncertuoti klube „Graffiti“.

Tai yra pirmoji „Colours of Bubbles“ koncertinė kelionė į Baltarusiją. Kartu su grupe keliauja ir po motociklo avarijos atsigaunantis gitaristas Tomas Grubliauskis.

„Nežinau, kas mane labiau džiugina, ar kad pirmą kartą važiuojame koncertuoti į Baltarusiją, ar, kad pagaliau Tomas vėl po daugiau nei mėnesio prisijungė groti kartu. Tiesa, kadangi jo koja ir ranka vis dar susukta varžtais, o ir ramentai nepagelbsti, viskas vyksta kiek lėčiau, tad teko nemažai repetuoti ir treniruotis, kad jis galėtų išgroti partijas. Bet kuriuo atveju, nekantriai laukiame pasirodymų kaimyninėje šalyje. Viliamės, kad publika mus priims šiltai. Juolab, ruošiantis koncertams teko prisiminti ir rusų kalbos žinias, kurios nėra itin gilios. Žodžiu – bus įdomu, nekantraujam!. “, – kalbėjo grupės lyderis Julijus Aleksovas.

Vos tik grižę muzikantai liepos 9-ąją gros „Vasaros terasoje“, Vilniuje, o liepos 11 dieną Žagarės vyšnių festivalyje.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: