(c) Wikimedia Commons archyvo nuotr.

Visi, nespėję įsigyti naujojo sezono Kauno „Žalgirio“ abonementų, tam turi dar dešimt dienų. Prekyba abonementais į žalgiriečių namų rungtynes tęsis iki spalio 3 d., šeštadienio, 15 val.

„Žalgirio“ gerbėjai turėtų paskubėti užsitikrinti vietą Kauno sporto halėje visam sezonui, kadangi nenupirktų abonementų kiekis vis mažėja.

Prieš persikeldami į naująją areną žalgiriečiai Kauno sporto halėje rungtyniaus paskutinį sezoną, todėl tinkamai atsisveikinti su ilgamete krepšinio šventove panoro ir su nuolaida abonementus atsinaujino didelė dalis praėjusio sezono „Žalgirio“ rungtynių lankytojų.

Pirmą kartą „Žalgirio“ abonementus įsigyjantys krepšinio mėgėjai neturėtų graužtis, nes šio sezono abonementas ateityje suteiks didelių nuolaidų renkantis vietą naujoje Kauno arenoje.

Naujojo sezono abonementų savininkai ir šiemet gali dalyvauti loterijoje. Šįsyk laimingasis su „Žalgiriu“ keliaus į Eurolygos išvykos rungtynes Stambule, kur žalgiriečiai susigrums su „Fenerbahce-Ulker“ ekipa. Abonementus įsigiję aistruoliai loterijoje taip pat gali laimėti: dalyvavimą komandos treniruotėje; Eurolygos kamuolius su visų „Žalgirio“ krepšininkų parašais; nuotaikingus pietus restorane McDonalds su visa komanda ir kitus prizus.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: