© Wikimedia Commons archyvo nuotr.

Mažasis britų princas George’as (Džordžas) antradienį savo pirmąją gimimo dieną turi atšvęsti būsimam karaliui deramu vakarėliu, o jo tėvai padėkojo sveikintojams iš viso pasaulio už jų paramą.

Princas Williamas (Viljamas) ir jo žmona Catherine (Ketrin) turi surengti privačią šventę savo namuose Kensingtono rūmuose Londone, kurioje turi dalyvauti karališkieji asmenys ir artimi draugai.

Savo sūnaus gimtadienio proga jie paskelbė dvi naujas šeimos nuotraukas, kuriose matyti, kaip George’as susidomėjęs stebi drugelius Gamtos istorijos muziejuje Didžiosios Britanijos sostinėje.

Trumpame pranešime, kuris buvo paskelbtas kartu su nuotraukomis, Williamas ir Kate dėkoja visuomenei už kilnumą, per pastaruosius 12 metų parodytą mažojo princo atžvilgiu.

“Norėtume pasinaudoti George’o pirmojo gimtadienio proga ir padėkoti visiems per pastaruosius metus (sutiktiems žmonėms), kad ir kur juos sutikome, namuose ir užsienyje, už jų šiltus ir kilnius gerus palinkėjimus George’ui ir mūsų šeimai”, – sako jie.

Vienoje naujai paskelbtų nuotraukų George’as žiūri į mėlyną Morpho genties drugelį, nutūpusį ant tėvo dešinės rankos plaštakos.

Mažylis, kuris sėdi su tėvais ant suoliuko, atrodo tuoj paimsiantis tą drugelį.

Kitoje nuotraukoje Williamas, Kate ir jų sūnus žiūri į kažką jiems virš galvų.

Fotografas Johnas Stillwellas (Džonas Stilvelas) sakė, kad George’as, kuris yra trečias žmogus eilėje į sostą, buvo “labai gyvas ir … labai pasitikintis savimi – labai ryžtingas mažas berniukas”.

Nuotraukos buvo padarytos prieš kelias savaites. George’as nufotografuotas vilkintis kombinezono tipo šortus virš polo marškinėlių, avintis batukus ir mūvintis kojines.

Gimtadienio šventei, kaip pranešė laikraštis “London Evening Standard”, Kate pati iškepė tortą.

“Šeima gimtadienį atšvęs privačiai, Kensingtono rūmuose, su artimais giminaičiais ir draugais”, – sakė karališkosios šeimos atstovė.

Laikraščiai pranešė, kad šventėje dalyvaus mažylio prosenelė karalienė Elizabeth II (Elzbieta II), bet jos vyro princo Philipo (Filipo) tikriausiai nebus, nes jis turi dalyvauti renginiuose Grinviče.

Tuo tarpu senelis princas Charlesas (Čarlzas) ir jo žmona Camilla (Kamila) lankosi Škotijoje su savo metiniu vasaros vizitu.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: