© Wikimedia Commons archyvo nuotr.

Popmuzikos žvaigždė Taylor Swift (Teilor Svift) penktadienį sulaukė puikios dovanos savo gimtadienio išvakarėse, kai JAV muzikos pasaulio žurnalas “Billboard” jau antrąkart pripažino ją metų moterimi.

Per šia proga surengtą ceremonija ji pareiškė dalyviams: “Būti įvardyta “Billboard” Metų moterimi – antrąkart – yra nuostabi ankstyva gimtadienio dovana. Vidurnaktį man sukaks 25 metai, ir aš visiškai nusiteikusi tai atšvęsti kaip 1989-aisiais.”

1989-ieji yra T.Swift gimimo metai ir jos naujojo albumo pavadinimas.

Atlikėja taip pat pakartojo savo požiūrį į komercinių muzikos klausymosi internetu platformas – praėjusį mėnesį ji pašalino savo kūrinius iš portalo Spotify.com.

“Šiais metais gyniau savo vertę kaip dainų autorė, verslininkė ir turinio kūrėja. Puikiai suvokiu, kad muzikos pramonė keičiasi ir toliau keisis. Esu atvira tiems pokyčiams ir pažangai. Nesu atvira finansiniam modeliui, kuris šiuo metu taikomas”, – aiškino ji.

“Iš tiesų tikiu, kad mes, dalyvaujantys muzikos pramonėje, galime dirbti kartu, kad apjungtume technologijas ir sąžiningumą. Ir manau, kad galime išmokyti jaunąją kartą investuoti į muziką, o ne vien efemeriškai ją vartoti. Manau, kad turi būti geresnis būdas klausytis muzikos internetu arba bet koks būdas ateityhe prieiti prie muzikos, sąžiningai atlyginant kūrėjams.”

Per tą renginį T.Swift taip pat nudžiugino kita ypatinga staigmena, kai JAV muzikos veteranė Aretha Franklin (Areta Franklin), pripažinta šių metų “Billboard” muzikos ikona, sudainavo jai “Ilgiausių metų”.

Ceremonijoje taip pat dalyvavo dainininkės Iggy Azalea (Igi Azalija), Charli XCX (Čarli Eks-Si-Eks) ir Ariana Grande.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: