© Wikimedia Commons archyvo nuotr.

Popmuzikos žvaigždė Miley Cyrus (Maili Sairus) atkreipė dėmesį, kad velionio rokenrolo karaliaus Elvis Presley (Elvio Preslio) šokių judesiai būdavo seksualūs, tačiau jo niekas nekritikuodavo, nes jis buvo vyras.

Jaunoji atlikėja dažnai išprovokuodavo kritikos bangas dėl savo provokuojančių šokių, šykščiai kūną tedengiančių drabužių arba pozavimo apsinuoginus, kuriant vaizdo klipus arba per fotosesijas žurnalams.

M.Cyrys skundžiasi, kad ji vertinama pagal dvigubus standartus ir yra gėdijama dėl savo elgesio scenoje, nors tokios kritikos nesulaukdavo M.Presley.

Interviu Australijos televizijai, dainininkė sakė: “Elvis nedėvėdavo tokių drabužių, kuriuos dėviu aš, tačiau jis išeidavo … ir atlikdavo originalų “tverkingą” (seksualų užpakalio kratymą)… Niekas nenori pripažinti, kad jis “tverkino”, tačiau jis tai darydavo.”

“Jis buvo kaip seksas. Jis buvo sekso simbolis, tačiau niekas nebūtų išvadinęs Elvio š**u, nes jis ne mergina… Tai dvigubi standartai, ir manau, kad aš kai ką darau prieš dvigubus standartus”, – pridūrė ji.

Visas šis interviu bus parodytas sekmadienį.

E.Presley mirė 1977-aisiais, būdamas 42 metų.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: