hockey.lt archyvo nuotr.

Po dviejų kontrolinių rungtynių svečiuose, kur pasidalinta po pergalę su Estijos komanda 3:1 ir 5:7, lietuviai visą savaitę pluša Elektrėnų ledo rūmuose.

Pasak pranešimo, prie komandos jau prisijungė Mantas Armalis, o penktadienį turėtų pasirodyti ir iš JAV parskrendantis Pijus Rulevičius.

Su komanda ir toliau pilnai treniruotis negali piršto traumą patyręs Aivaras Bendžius, o pas klubo medikus Vokietijon išvyko dėl leidimo žaisti rinktinėje Nerijus Ališauskas.

Ateinantį pirmadienį bus pradėtos procedūros su Šiaurės Amerikos Nacionaline ledo ritulio lyga (NHL) dėl Naujojo Džersio “Devils” klubo puolėjo Dainiaus Zubraus žaidimo rinktinėje. Pagal NHL taisykles anksčiau kreiptis į lygą draudžiama, tad laukiama, kol baigsis reguliarusis čempionatas.

Ekipa ir toliau dirba puikios nuotaikos, žaidėjai nuolat pabrėžia, jog svarbiausia komandinė dvasia ir stiprybė.

Lietuvos rinktinė ateinantį pirmadienį ir antradienį sužais dar dvejas draugiškas rungtynes, šįkart su kaimyninės Baltarusijos klubu. Lietuvių varžove bus Žlobino “Metalurgo” komanda, Baltarusijos čempionate užėmusi ketvirtąją vietą.

Pirmadienį rungtynės įvyks 20.00 val. Elektrėnų ledo rūmuose, ten pat antradienį 13.00 val. komandos susitiks dar kartą.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: