© Wikimedia Commons archyvo nuotr.

Likus penkioms dienoms iki pasaulio ralio čempionato etapo Lenkijoje ir Lietuvoje pradžios, Lietuvos krepšinio rinktinės narys Mantas Kalnietis, vilkintis penktu numeriu pažymėtus marškinėlius, linkėjo lenktynininkui Vytautui Švedui sėkmės.

Vienas greičiausių ralio lenktynininkų ir vienas geriausių krepšininkų mūsų šalyje jau seniai palaiko vienas kitą, nes jų draugystė gimė krepšinio aikštelėje – jie abu lankė A. Sabonio krepšinio mokyklą. Daugelis nežino, kad Vytautas žaidė įžaidėjo pozicijoje. Mantas Kalnietis apsilankė Vytauto Švedo “Juta Racing” komandos būstinėje.

“Kai tik galiu, būtinai stebiu Vytauto važiavimą. Žinoma, dažniausiai tai tenka daryti internete. Tiesiog seku jo rezultatus greičio ruožuose. Tačiau penktadienį, jeigu niekas nepasikeis, būtinai atvažiuosiu sirgti už Vytautą Druskininkuose Pasaulio ralio čempionato etape,” – sako M. Kalnietis.

“Kaip ir kiekvienas lietuvis, esu aistringas krepšinio fanas. Kai tik galiu, visada lankausi rungtynėse, kur žaidžia Lietuvos krepšinio rinktinė. O su Mantu mes esam seni draugiai, dažnai susitinkam, kartu leidžiam laisvalaikį, – pasakoja “Juta Racing” komandos lenktynininkas V. Švedas. – “Pasaulio ralio čempionatas Lietuvoje tai tokio paties kalibro įvykis, lyg naujieji NBA čempionai San Antonijaus “Spurs” atvažiuotų žaisti į Lietuvą su Kauno “Žalgiriu”. Kiekvienas norėtų pamatyti tokias rungtynes. Natūralu, kad ir pasaulio ralio čempionatą, kuris praktiškai atvažiuoja į mūsų kiemą, norės pamatyti daugelis ir aš nesu išimtis,” – sako V. Švedas.

Keturi pasaulio ralio čempionato etapo, vykstančio Lenkijoje ir Lietuvoje, greičio ruožai mūsų šalies keliais vyks birželio 27 dieną, penktadienį Druskininkų apylinkėse.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: