Miley Cyrus (nuotr. žurnalo „Candy“ ) (nuotr. asmeninio albumo („Facebook“)

Miley Cyrus (Maili Sairus) pribloškė dar vienomis šokiruojančiomis nuotraukomis – labiausiai provokuojančiomis per visą jos karjerą.

Įspėjimas! Šis straipsnis neskirtas jaunesniems kaip 18 metų skaitytojams.

Naująsias nuotraukas žurnalui “Candy” M.Cyrus parengė drauge su fotografu Terry Richardsonu (Teriu Ričardsonu).

Popžvaigždė pastaraisiais mėnesiais savo aktais šokiravo ir gerbėjus, ir kritikus, bet naujosios nuotraukos yra jos skandalingiausios.

Vienoje jų Miley pozuoja nuoga, tik su ilgaauliais juodais batais ir prisegamu dirbtiniu peniu, kuriam bando atlikti feliaciją, o kitoje iki pusės nuoga vaizduoja policininkę ir čiulpia policininko lazdą.

Dviejose kitose nuotraukose ji pozuoja visiškai nuoga, o dar vienoje laižo sau plaukuotą pažastį.

Neseniai duodama interviu žurnalo „Paper“, Miley Cyrus kalbėjo apie savo biseksualumą ir papasakojo, kaip apie tai pranešė savo mamai.

„Pamenu, kaip jai pasakiau, kad šiek tiek kitaip žaviuosi moterimis. Ji paklausė manęs, ką tai reiškia. Ir aš pasakiau: aš myliu jas. Myliu taip pat, kaip myliu vaikinus. Jai buvo labai sunku tai suprasti. Ji nenorėjo, kad aš būčiau teisiama, ir tuo pačiu nenorėjo, kad patekčiau į pragarą. Bet ji manimi tiki labiau nei bet kokiu dievu. Aš tiesiog paprašiau jos priimti mane tokią, kokia esu. Ir ji priėmė“, – išgyvenimais dalijosi Miley Cyrus.

Miley Cyrus (nuotr. žurnalo „Candy“ ) (nuotr. asmeninio albumo („Facebook“)

Taip pat skaitykite: Dainininkės Miley Cyrus gastroles sulaukė protestų bangos

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: