„Moderni šeima“ – tai serialas, primenantis visų mūsų gyvenimą, santykius su mylimaisiais, o kartais ir su labai erzinančiais giminaičiais. Talentinga aktorių vaidyba pasižymintis serialas, be abejonės, žavi savo komiškomis ir tragikomiškomis kasdienybės situacijomis. Serialo gerbėjai jau žino, kad visos situacijos, į kurias įsipainioja serialo herojai – gyvenimiškos ir tikros – galinčios nutikti kiekvienam mūsų.

„Moderni šeima“ –  humoristinis JAV televizijos serialas, pradėtas rodyti 2009-aisiais. Pirmoji „Modernios šeimos“ serija prie televizijos ekranų pritraukė net 12,6 mln. žiūrovų. Serialą prisipažino su šeima žiūrįs netgi JAV prezidentas Barackas Obama! Serialo kūrėjai Christopheris Lloydas ir Stevenas Levitanas, šį serialą darė vadinamu mokumentarijos principu, kuomet pagrindiniai charakteriai savo sugalvotus išgyvenimus nuolat pasakoja tiesiogiai į kamerą ir nori iš dalies sukurti įspūdį, jog režisierius fiksuoja ne sukurtą scenarijų, bet realią didelės šeimos dokumentiką. Serialas laimėjo daugybę „Emmy“ apdovanojimų. Pagrindiniai aktoriai: Edas O’Neillas, Sofia Vergara, Julie Bowen, Ty Burrellis, Jesse Tyleris Fergusonas, Ericas Stonestreetas, Sarah Hyland, Ariel Winter, Nolanas Gouldas ir Rico Rodriguezas.

Serialo „Moderni šeima“ kadras

Serialo veiksmas sukasi aplink tris giminingas šeimas – tėvą Jay ir jo vaikus Claire ir Mitchellą. Jay‘us, kurį vaidina visiems iki skausmo pažįstamo Elo Bandžio vaidmeniu išgarsėjęs Edas O‘Neillas, yra antrą kartą vedęs dvigubai už save jaunesnę gražuolę kolumbietę ir turi taikstytis su jos ne pagal metus subrendusiu vienuolikamečiu sūnumi. Claire ir Philo šeimoje auga trys vaikai, atitinkantys visus reikalingus komedijai stereotipus – mokyklos gražuolė, moksliukė ir jaunėlis. Na, o Mitchellas neslepia esąs gėjus, gyvena drauge su nepaprastai jautriu viskam Cameronu ir yra įsivaikinęs mažylę vietnamietę Lily. Taigi, kaip supratote, šeima tikrai marga… Ir labai smagi!

Serialo „Moderni šeima“ kadras

Drąsiai galima sakyti, kad stipriausia serialo dalis – aktoriai. Kiekvienas personažas visiškai skirtingas, kiekvienas personažas bendrauja su kitu ir tokie duetai sukelia netikėtą efektą. Milžiniškas kombinacijų kiekis – juk net dešimt pagrindinių personažų – suteikia daug galimybių atskleisti Amerikos šeimos socialinį gyvenimą. Nuo tolerancijos gėjams iki emigrantų bandymo integruotis į bendruomenę.

Serialo „Moderni šeima“ kadras

Keletas įdomių faktų:

*Aktorius Nolanas Gouldasvaidinantis jaunėlį Luką yra genijus tiesiogine šia žodžio prasme. Jis, būdamas 13-os metų baigė vidurinę mokyklą, jo IQ siekia 150.

*Sofia Vergara, kuri vaidina emigrantę iš Kolumbijos, realiame gyvenime ir yra kilusi iš Kolumbijos.

*Jesse Tyler Fergusonas seriale vaidinantis gėjų, realiame gyvenime yra vedęs vyrą.

*Ericas Stonestreetas vaikystėje svajojo būti klounu, ši jo svajonė buvo įgyvendinta ir seriale.

*Moderni šeima yra pirmasis ABC serialas, kuris laimėjo Emmy apdovanojimą už nepaprastą komedijų serialą, per 22 metus.

Vedriktas: 9/10

Kad ir kaip nedraugiškai prasidėtų kiekviena serija, jos pabaigoje vis tiek visi susitaiko ir daug gražių idėjų, minčių pasakoma, mielų scenų, kurios kelia šypseną parodoma. Apskritai, tai šypsena, kuri  nuo veido niekada nedingsta žiūrint šį serialą. Visos trys šeimos yra vienodai mylimos, o kai jos susijungia į vieną didžiulę šeimyną, gaunamas puikus rezultatas.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: