Wikimedia Commons archyvo nuotr.

Suomiškų ir lietuviškų remonto paslaugų kainų skirtumai padiktavo verslo idėją mobiliųjų telefonų remonto bendrovei Mobiliųjų telefonų techninis centras (MTTC).

Kaune nuo lapkričio ji pradeda remontuoti suomių telefonus, rašo “Verslo žinios”. Paslaugą Suomijoje MTTC teiks kartu su vietos partnere – įmone “Simson”, kuri aptarnaus klientus, rūpinsis apmokėjimu.

MTTC direktorius Gintaras Kručkas sakė, kad idėja žengti į Suomiją ir ten pradėti teikti negarantinio telefonų remonto paslaugą, kilo bendraujant su Suomijos mobiliųjų telefonų gamintojos “Nokia” serviso padalinio darbuotojais.

“Jiems papasakojome apie savo e. paslaugą “e. taisykla”, kurią teikiame Lietuvoje. Mūsų klientai jau kurį laiką gali internete pasižiūrėti, kiek kainuos telefono taisymas, išsikviesti kurjerį į namus. Apie tai išgirdę “Nokia” žmonės mus patikino, kad panaši paslauga būtų labai reikalinga Suomijoje, ir padrąsino žengti į jų rinką”, – sakė jis.

MTTC ketina siūlyti savo paslaugas ir Suomijos telefonų gamintojams, kad su jų pagalba būtų atliekamas garantinis remontas.

“O ateityje galbūt išsiplėsime tiek, kad Suomijoje atsirastų ir mūsų remonto padalinys, arba net įkursime bendrąją įmonę su suomiais”, – sakė G.Kručkas.

MTTC yra mobiliųjų telefonų remonto ir priežiūros lyderė Baltijos šalyse, valdanti apie 50 proc. rinkos. Šįmet įmonė planuoja 15,3 mln. litų pajamas, pernai jos buvo 13,9 mln. litų.

Rekomenduojame

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.
 
Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: