(c) Stock.xchng archyvo nuotr.

Gegužės 26 dieną įvyko aukcionas, kurio metu buvo parduoti du Kauno miesto savivaldybei priklausantys statiniai. Parduotas turtas leis papildyti miesto biudžetą.

Nebaigtas statyti parodų ir pramogų centras Baltų pr. 17 parduotas už 801 tūkst. litų, kurie bus sumokėti per 2 metus. Iš šios sumos 300 tūkst. litų už pastatą pateks į Privatizavimo fondą (2010 metais – daugiau kaip 100 tūkst.), 501 tūkst. litų už žemę bus sumokėta Valstybės turto fondui, 34 proc. iš jų grįš į Savivaldybės biudžetą.

Aukcione taip pat parduotas sporto mokyklai anksčiau priklausęs pastatas, esantis Veiverių g. 72. Už jį bus sumokėta 201,5 tūkst. litų. Iš jų 118 tūkst. litų pateks į Privatizavimo fondą, 83 tūkst. litų už žemę bus sumokėta Valstybės turto fondui, 34 proc. iš jų grįš į Savivaldybės biudžetą.

Tikslios įmokų sumos bus žinomos parengus pirkimo – pardavimo sutartis. Sutartį dėl buvusios sporto mokyklos pastato pardavimo planuojama pasirašyti birželio mėnesį, sutartį dėl parodų ir pramogų centro – rugpjūčio mėnesį.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: