kaunas.lt archyvo nuotr.

Kauniečių ir miesto svečių pamėgtame Santakos parke ir jo prieigose – malonūs pokyčiai. Visą praėjusią savaitę šiame parke dirbę bendrovės „Kauno keliai” darbininkai užbaigė dviračių ir pėsčiųjų takų dangos atnaujinimo darbus.

„Santakos parkas tiek istoriniu, tiek kultūriniu požiūriu Kaunui yra labai vertingas ir svarbus, todėl jį turime puoselėti ir branginti. Prieš šešerius metus Santakos parke buvo išvalyti brūzgynai, išgenėti medžiai. Vėliau buvo sutvarkytos Nemuno ir Neries pakrantės. Šįmet kelininkams buvo pavesta užduotis atnaujinti pėsčiųjų ir dviračių takus, besidriekiančius parko teritorijoje. Nuo šiol kauniečiai, važinėdami dviračiais ar vaikščiodami pėsčiomis, jausis dar komfortabiliau”, – akcentavo Kauno meras Andrius Kupčinskas.
„Per praėjusią savaitę buvo atnaujinta dviračių tako atkarpa, einanti nuo P. Vileišio tilto iki Kauno pilies automobilių stovėjimo aikštelės, bei dviračių tako atkarpa, vedanti į vaikų žaidimo aikštelę, ir Jono Pauliaus II vardu pavadintą skverą Santakos parke. Kelininkai taip pat sutvarkė tas bendrojo tako atkarpas, kurių būklė buvo prasčiausia”, – teigė Kauno miesto savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis.

Iš viso buvo atnaujinta daugiau nei 1 tūkst. kv. m ploto takų.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: