© Wikimedia Commons archyvo nuotr.

Australų aktorius, “Toro” (Thor) keršytojas Chrisas Hemsworthas (Krisas Hemsvortas) yra seksualiai patraukliausias vyras pasaulyje, antradienį paskelbė JAV žurnalas “People”.

2014 metų titulo laimėtojas buvo paskelbtas per Jimmy Kimmelo (Džimio Kimelo) vedamą ABC vėlyvo vakaro laidą.

31 metų Ch.Hemsworthas, kurio veidą iš pradžių dengė kaukė, o balsas buvo skaitmeniniu būdu pakeistas, kalbėdamas iš Australijos “taip” arba “ne” atsakinėjo į žaismingus Amerikos televizijos žiūrovų klausimus.

“Jei teisingai atspėsite, seksualiausias dabar gyvenantis vyras mylėsis su jumis, tad tai – rimta. Duosiu jums tris užuominas. Jis – seksualus, jis – vyras ir jis – gyvas”, – žiūrovus erzino laidos vedėjas J.Kimmelas.

Ar jis priklauso kokiai grupei? Ne. Vyresnis nei 35-erių? Ir vėl neteisinga.

“Ar jūs plaukuotas?” – šypsodamasis paklausė barzdotas, plinkantis vyras iš auditorijos.

“Tik čia”, – atsakė vis dar nežinomas kaukėtas vyras, rodydamas sau į galvą.

Auditorija išsiaiškino, kad vyras yra ne amerikietis, aktorius, filmuose vaidinęs superdidvyrį su kūju. Torą “Marvel Studios” filmuose? Bingo!

Ch.Hemswortho prizas buvo veidrodėlis.

“Ar norėtumėt ką nors pasakyti vyrams, kurie pralaimėjo, konkrečiai – Mattui Damonui (Matui Deimonui)?” – paklausė J.Kimmelas, paminėdamas populiarų amerikiečių aktorių.

“Man patinka viskas, kas susiję su buvimu seksualiam… iki prisimerkimo svarbiu momentu. Ačiū Mattui ir visiems kitiems ankstesniems protingiems vyrams. Tai grindžiama IQ testu, ne vien fizine išvaizda”, – pasakė aktorius.

Paklaustas, ar norėtų kam nors padėkoti, Ch.Hemsworthas atsakė: “Savo tėvams, manau, kad sudėjo tai į krūvą”.

Ch.Hemsworthas, kuris taip pat vaidino “Formulės-1” lenktynininką Jamesą Huntą (Džeimsą Hantą) Rono Howardo (Rono Hovardo) režisuotose “Lenktynėse” (Rush), prisideda prie visos virtinės šį titulą pelniusių supežvaigždžių – Bradley Cooperio (Bradlio Kuperio), Ryano Reynoldso (Rajeno Reinoldso), Brado Pitto (Brado Pito), George’o Clooney (Džordžo Klunio), Patricko Swayze’o (Patriko Svaizo), Seano Connery (Šono Konerio), Beno Afflecko (Beno Afleko), Channingo Tatumo (Čaningo Tatumo), 2013-ųjų “seksualiausiojo” Adamo Levine’o (Adamo Levino)… Melas Gibsonas – kitas australas – “seksualiausio” vardą pelnė pirmasis, 1985 metais.

Ch.Hemsworthas su 38 metų žmona Elsa Pataky (Elsa Pataki) iš “Greitų ir įsiutusių 6” (Fast and Furious 6) turi tris vaikus: dvejų metų dukterį Indią (Indiją) ir aštuonių mėnesių sūnus dvynukus, Sashą (Sašą) ir Tristaną. Aktoriaus jaunesnysis brolis Liamas (Lajemas) vaidina “Bado žaidynėse. Ugnies medžioklėje” (The Hunger Games: Catching Fire).

Ch.Hemsworthas žurnalui “People” sakė, kad “seksualiausiojo” vardas “porai savaičių” suteikė jam “gyrimosi teises” namuose ir žmonos akivaizdoje. “Tiesiog galiu pasakyti jai: “Dabar prisimink: taip galvoja žmonės, todėl man nebereikia plauti indų, man nebereikia keisti vystyklų. Aš – aukščiau to”, – juokavo jis.

Interviu žurnalui aktorius atskleidė, kad miega nuogas ir mieliausiai būna gimtojoje Australijoje, kur su žmona neseniai nusipirko namus Bairon Bajuje.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: