© Wikimedia Commons archyvo nuotr.

jį pamatai vis tą pačią piktą išraišką.

Tačiau Arizonoje gyvenančiai katino šeimininkei Tabatha Bundesen, toks skvarbus ir net su panieka smelkiantis žvilgsnis, atnešė neįtikėtinus turtus.

Katinas, kurio tikrasis vardas Tardar Sauce, vos per du metus iš įvairių reklamų, knygų ir net filmų, sugebėjo susikrauti beveik 100 milijonų JAV dolerių turtą.

Ne veltui Bundesen mano, kad jos katino populiarumas tiesiog nesustabdomai vis auga. „Express“ laikrašiui ji teigė: „Kartais net sunku suvokti, kai pagalvoju, kiek visko pasiekiau vos per tokį trumpą laiką.“

„Tik pasirodžius pirmoms katino nuotraukoms socialiniame tinkle, mano telefonas vis nenustojo skambėti, privalėjau mesti ir padavėjos darbą“, – toliau pasakojo ji.

„Forbes“ žurnalo teigimu, „Katinas paniurėlis“ aplenkė net tokią Holivudo žvaigždę kaip Gwyneth Paltrow, garsųjį futbolininką Christiano Ronaldo, kurių pajamos per pastaruosius metus nesiekė net 50 milijonų JAV dolerių.

Tokią piktą katino veido išraišką lėmė įgimtas augimo sutrikimas ir problemos su dantimis.

Po to, kai Bundesen brolis patalpino nuotrauką internete, jos populiarumas augo ne dienom, bet valandom, jis dar labiau išpopuliarėjo, kai pradėjo bendradarbiauti su Ben Lashes, dar kitaip vadinamu interneto kačių agentu.

Katinui neatsisipiria milijonai žmonių, tai byloja „Instagram“  ir „Twitter“ sekėjų skaičiai. Jam neatsispyrė ir daugelis kompanijų, tokių kaip „Friskies“, panorusių, kad katinas taptų jų reklaminių veidu, katino vardu sukurta net „Gramppuccino“ šalta kava.

Praeitais metais, piktoji katino išraiška puikavosi net ant „The Wall Street“ ir „New York“ žurnalų viršelių. Taip pat greitu metu išvysime ir jo debiutą didžiuosiuose kino ekranuose, filme „Grumpy Cat’s Worst Christmas Ever“. Filmo senarijus bus tarsi kartu sudėjus tokius filmus kaip „Vienas namuose“ ir „Kietas riešutėlis.“

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: