ruby-rubacuori.it archyvo nuotr.

Egzotiškų šokių atlikėja, atsidūrusi sekso bylos prieš buvusį Italijos premjerą Silvio Berlusconi (Silvijų Berluskonį) centre, pirmadienį pirmąkart atvyko duoti parodymų teismui, tačiau žiniasklaida nurodė, kad milijardieriaus advokatai gali mėginti įšaldyti šią bylą, kol baigsis rinkimai.

Maroke gimusi Karima El Mahroug (Karima Mahrug), žinoma sceniniu vardu Ruby Rubacuori (Rubi Širdžių Daužytoja), neatvyko į teismą, gavusi pirmąjį šaukimą, o antrasis buvo išsiųstas, kai ji buvo Meksikoje.

Kaip praneša naujienų agentūra ANSA, S.Berlusconi advokatai prašys atidėti šios bylos nagrinėjimą, kol pasibaigs vasarį vyksiantys rinkimai, žiniasklaidos magnatui mėginant ketvirtą kartą tapti premjeru.

Jų prašymas taip pat susijęs su kitomis dviem bylomis prieš S.Berlusconi: viena iš jų susijusi su telefoninių pokalbių įrašų neteisėtu nutekinimu, o kita yra apeliacinis procesas dėl bylos, kurioje buvęs premjeras pripažintas kaltu dėl mokesčių vengimo.

Prokurorai kaltina advokatus sąmoningai vilkinant sekso bylą, kad nutartis nebūtų paskelbta prieš visuotinius rinkimus.

Du dešimtmečius politikoje dalyvaujantis S.Berlusconi kandidatuoja jau šeštuose rinkimuose.

Jis kaltinamas kelis kartus mokėjęs už seksą su K.El Mahroug 2010 metais, kai jis dar dirbo premjero poste, o merginai tebuvo 17 metų.

Italijoje lytiniai santykiai abipusiu sutikimu leidžiami nuo 14 metų, tačiau už naudojimąsi jaunesnių nei 18 metų prostitučių paslaugomis gresia iki trejų metų laisvės atėmimo.

S.Berlusconi taip pat kaltinamas viršijęs savo įgaliojimus, kai darė spaudimą policijai, siekdamas ištraukti K.El Mahroug iš arešto, kai mergina buvo suimta dėl smulkios vagystės. Už šį nusikaltimą buvusiam premjerui gresia iki 12 metų kalėjimo.

Jo advokatai sako, kad S.Berlusconi buvo įsitikinęs, jog K.El Mahroug yra Hosni Mubarako (Hosnio Mubarako), dabar jau nuversto Egipto prezidento, dukterėčia, ir norėjęs išvengti diplomatinio skandalo dėl jos arešto.

76 metų S.Berlusconu, kuris taip pat yra apskundęs pernai jam skirtą vienerių metų laisvės atėmimo bausmę dėl mokesčių vengimo, veikiausiai taip ir nepaklius už grotų, nes Italijoje taikomos didelės išlygos, skelbiant nuosprendžius vyresniems nei 70 metų asmenims.

S.Berlusconi neigia santykiavęs su K.El Mahroug, sakydamas, jog davė jai pinigų, kad mergina galėtų įkurti grožio saloną ir kad jai nebereikėtų verstis prostitucija.

“Niekada neturėjau su ja jokių intymių santykių”, – buvęs premjeras sakė spalį, antrąkart stojęs prieš teismą byloje, kuri pradėta nagrinėti 2011-ųjų balandį.

“Buvau įsitikinęs, kad jai 24 metai, kaip ji pati sakė”, – tvirtino S.Berlusconi.

Italijos žiniasklaidai nutekinta tyrėjų surengtų apklausų medžiaga rodo, kad K.El Mahroug yra sakiusi, kad S.Berlusconi patikdavo, kai pusnuogės šokėjos atsisėsdavo jam ant kelių per premjero organizuotus audringus vakarėlius, kuriuos jis vadindavo “Bunga Bunga”. Šis pavadinimas nuo to laiko tapo orgijų sinonimu.

K.El Mahroug taip pat neigė palaikiusi ryšius su S.Berlusconi, tačiau viename nutekintame telefoninio pokalbio įrašė ji girdima pasakojanti savo draugei, kad premjeras jai esą sakė: “Ruby, duosiu tau ko nori, apipilsiu tave auksu – tik paslėpk visus galus.”

K.El Mahroug yra advokatų liudininkė ir veikiausiai neduos parodymų, kurie pakenktų S.Berlusconi, tačiau jos komentarų nekantriai laukiama – jie taip pat gali nulemti, kada bus baigta nagrinėti ši byla.

Ši mergina būdama 14-metė pabėgo iš savo šeimos, atvykusios iš Maroko į Siciliją.

Kaip teigiama kai kuriuose pranešimuose, vienas iš senyvų S.Berlusconi draugų pastebėjo ją viename grožio konkurse ir pakvietė padėti palinksminti premjerą.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: