Organizatorių archyvo nuotr.

Paskutinę balandžio savaitę Kauno technologijos universiteto, Matematikos ir gamtos mokslų fakulteto, studentų atstovybė FUMSA kviečia ne tik studentus, bet ir visus Kauno miesto gyventojus į tradiciją tapusius festivalio „Funtikų dienos“ renginius.

Šiais metais susitiksime balandžio 22 – 25 dienomis. Galėsi išbandyti  velniškai smagias intelektualias pramogas, pamatyti įvairius fizikos eksperimentus bei išnaudoti progą savo energiją „išlieti“ slalomo trasoje.

Jau antradienį, balandžio 22 d., 10 val. Laisvės alėjoje startuoja „I.Q. diena“. Tai renginys skirtas akademinės kultūros pristatymui ir populiarinimui iš linksmesnės, mažiau oficialios pusės, demonstruojant įvarius bandymus, kviečiant dalyvauti seminaruose, įvairiose viktorinose ir žaidimuose, parodant jog akademiškumas nėra tik sausas mokymasis. Kaip ir kiekvienais metais tradiciją tęs žaidimas – „Kodai“, tai užduotys sudarytos naudojantis kriptografiniais bei istoriniais šifravimo metodais. Juose dalyvauti kviečiame ne tik studentus, bet ir moksleivius iš visos Lietuvos. Taip pat, bus galimybė parodyti savo sumanumą žaidžiant su nestandartinio dydžio šachmatais ir netradicinėmis šaškėmis, o kūrybingumą – lankstant origami. Vakare žaidimus ir kitą veiklą pratęsime „E- sport“ bare.

Penktadienį, balandžio 25 dieną, 16 val. prekybos miestelyje „URMAS“ festivalį vainikuos triukšmingas ir išskirtinis renginys – „Studentiškas automobilių slalomas su autoplius.lt“. Tai vienintelės ekstremalios autosporto varžybos rengiamos mieste, kurios jau organizuojamos 16-iktus metus iš eilės. Šiuo renginiu norime parodyti, kad kultūra už suolo yra ne mažiau svarbi nei kultūra už vairo. Kiekvienais metais mėgėjai ir profesionalai varžosi vis naujose trasose su išskirtiniais specpunktais. Esant blogam orui žiūrovai renginį galės stebėti po stogu. Be to, trumpųjų pertraukų metu bus organizuojami renginio partnerių žaidimai, o ilgųjų pertraukų metu –  profesionalų drifto pasirodymai. Šių metų naujiena niekur kitur negirdėta – naktinė slalomo klasė! Parodyk savo vairavimo meistriškumą ne miesto gatvėse, o specialiai tam pritaikytose trasose ir registruokis funtikudienos.lt.

Mąstyk ir laiko nešvaistyk – junkis prie mūsų!

Daugiau informacijos rasi funtikudienos.lt

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: