Organizatorių archyvo nuotr.

Nuo vaikystės su muzika gyvenimą susiejusi Neda Malūnavičiūtė ir Olegas Ditkovskis, aktorius bei vienas iš „Aktorių trio“ atlikėjų, kovo 21 d. su klausytojais dalinsis ne tik gitaros, fleitos ir balsų skambesiu, bet ir išgyvenimais bei patirtimi.

Iš pradžių jie pasirodydavo trise – Neda, Olegas ir Kostas Smoriginas. Tačiau, kaip pasakoja Neda, dėl didelio Kosto užimtumo „gimė idėja sukurti alternatyvų variantą – duetą su Olegu“. Taip vietoj „Meilės trikampio“ atsirado kovo pabaigoje koncertuosiantis duetas, kuris kartu muzikuoja jau beveik aštuonerius metus. Nors abu dueto nariai atstovauja skirtingus žanrus, Neda – džiazą, o Olegas Ditkovskis – bardų muziką, tačiau kūrinius atliekant kartu jų gebėjimai ir skirtingi stiliai susilieja į darnią visumą. „Duetas greit įgavo pagreitį, nes esame mobilūs, labai gerai susigrojome ir esame scenoje, kaip vienas kumštis. Su Olegu esame skirtingų žanrų atstovai, bet matymas, požiūris, skonis ir visi kiti dalykai pas mus yra vienodi“ – sako Neda.

Scenoje Olegas į koncertą susirinkusiųjų širdis virpins žemu bei švelniu bardo balsu ir įsimintina gitaros muzika, o Neda išgaus skambius fleitos garsus bei žavės pasirodymo metu skleidžiamomis emocijomis, nuoširdumu ir, visų svarbiausia, kerės nepaprasto grožio balsu.

Nedos ir Olego Ditkovskio koncertą organizuoja VšĮ „Idėjų garažas“. Organizatoriai kviečia artėjančią kovo pabaigą įprasminti vertingu ir įspūdingu pasirodymu, o atlikėjai pažada scenoje skambėsiant nepakartojamas dainas su džiazo elementais, kurias išgirdę klausytojai jų nepamirš dar ilgai.

Koncertas vyks kovo 21 d., šeštadienį, pradžia – 19 val., trukmė – dvi valandos, vieta – „Renginių Oazė“, Baltų pr. 16, Kaunas.

Bilietus platina Tiketa.lt

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: