© Wikimedia Commons archyvo nuotr.

Britų aktorius ir komikas Stephenas Fry (Stivenas Frajus) metrikacijos biure Rytų Anglijoje vedė savo 27 metų partnerį Elliottą G.Spencerį (Eliotą Dž.Spenserį).

57 metų S.Fry, kuris išgarsėjo su kultiniu televizijos šou “Blackadder” ir serialu “Jeeves and Wooster”, šeštadienį beveik 8,5 mln. savo sekėjų “Twitter” parašė, kad susituokė: “Negali būti. @ElliottGSpencer ir aš įeinam į kambarį kaip du žmonės, pasirašom knygoje ir išeinam kaip vienas. Nepaprasta”.

Sekmadienį komikas per “Twitter” sulaukė daug sveikinimų.

S.Fry, kuris buvo nominuotas “Auksiniam gaubliui” už rašytojo gėjaus Oscaro Wilde’o (Oskaro Vaildo) vaidmenį 1997 metų filme “Wilde’as” (Wilde), anksčiau šį mėnesį taip pat per “Twitter” patvirtino, kad yra susižadėjęs.

Poros nuotraukoje S.Fry įsiamžinęs su pilku kostiumu ir spalvingu kaklaraiščiu, o E.G.Spenceris – su juodu kostiumu ir mėlynu kaklaraiščiu. Abu į atlapus buvo įsisegę suderintas gėles.

Žinutėje “Twitter” daugiau detalių nepateikiama, bet pora buvo užsiregistravusi santuokos sudarymui Diramo miestelio Norfolke metrikacijos biure. S.Fry augo netoli Diramo.

S.Fry, kuris šiuo metu veda BBC viktoriną “QI”, oficialiuose dokumentuose nurodydamas savo profesiją įrašė “aktorius”, o E.G.Spenceris – “rašytojas”.

Sausio 6 dieną patvirtindamas žiniasklaidos pranešimus apie sužadėtuves, S.Fry sakė: “Žinoma, esu labai, labai laimingas, bet tikėjausi privačių vestuvių. Beviltiška!”

Tos pačios lyties asmenų santuokos Anglijoje ir Velse yra legalios nuo praėjusių metų kovo, o Škotijoje – nuo gruodžio.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: