© Wikimedia Commons archyvo nuotr.

Šylant orams, Lietuvoje prasideda naujas golfo sezonas. Sekmadienį, balandžio 19 d., nuo 13 val. visuose Lietuvos golfo klubuose sezono atidarymo proga vyks atvirų durų diena. Šią dieną visi norintys galės nemokamai susipažinti su golfu, palaikyti rankoje golfo lazdą, galbūt pirmąkart gyvenime įmušti kamuoliuką į duobutę bei įsitikinti, kad golfas – azartiškas ir įtraukiantis žaidimas.

Atvirų durų dienų ciklu visi Lietuvos golfo klubai siekia paneigti mitą, kad golfas – žaidimas tik išrinktiesiems ir parodyti, kad tai yra puiki pramoga visai šeimai. Todėl su golfo pradmenimis klubai supažindins tiek suaugusius, tiek vaikus. Atvirų dienų durų dalyviams bus aprodytos aikštynų teritorijos, kiekvieną apsilankiusį profesionalūs treneriai asmeniškai mokys taisyklingai laikyti golfo lazdą ir smūgiuoti kamuoliuką. Taip pat dalyviams bus papasakota apie aikštynų įrengimo ir specialios vejos prižiūrėjimo subtilumus.

Lietuvos golfo aikštynams ši vasara bus gausi turnyrais: kas savaitę Lietuvoje vyks nuo 1 iki 4 skirtingo lygio turnyrų. Dalis jų bus skirti profesionalams, dalis – pažengusiems, dalis – pradedantiesiems, tad sau tinkamą turnyrą norėdamas galės rasti kiekvienas golfo mėgėjas. Šį sezoną dar daugiau renginių planuojama vaikams ir visai šeimai skirtų renginių. Taip pat numatyti 8 reitingo turnyrai, kuriuose dalyvaus ir patyrę žaidėjai iš užsienio. Šiais metais taip pat bus minimas 15 metų golfo žaidimo Lietuvoje jubiliejus.

Rekomenduojame

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.
 
Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: