© Georges Biard nuotr. / Wikimedia Commons

Andie Macdowell (Endi Makdauel) ėmėsi gynybos po savo viešo skundo, kad buvo priversta keliauti turistine klase, nors turėjo įsigijusi pirmos klasės bilietą.

57 metų aktorė, daugeliui pažįstama iš vaidmens “Ketverios vestuvės ir vienerios laidotuvės” (Four Weddings and a Funeral), penktadienį socialiniame tinkle “Twitter” paskelbė savo žinutę oro linijų “American Airlines” vadovybei, kurioje sakė, jog susierzino, kai buvo pasodinta į bendrą lėktuvo saloną, nors tikėjosi keliauti aukštesne klase.

A.Macdowell taip pat paskelbė savo ir bendrakeleivių nuotrauką, kurią padarė pačiame lėktuve, o prie jos komentarą: “Sumokėjau už pirmą klasę, o dėl šuns, kuriam rezervatau vietą ir už ją sumokėjau, jie mane įkišo į turistinę klasę”.

Ši žinutė užkliuvo aktorės gerbėjams, daugelis kurių ją apkaltino pasipūtėliškumu.

“@AndieMacDowell3 @AmericanAir siaubas!!! TURISTINĖ klasė. Jūsų negalima versti sėdėti su padugnėmis. Jūs aukščiau mūsų”, – parašė vienas jos gerbėjų.

Norėdama taisyti padėtį Andie toliau bandė paaiškinti, kad pasidalindama savo istorija tinkle “Twitter” ji tik siekė kompensacijos už tam tikrą kelionės dalį, kai turėjo važiuoti su antros klasės bilietus įsigijusiais keleiviais, nors sumokėjo už pirmos klasės bilietą. “Tiesiog nekenčiu, kad negaunu to, už ką sumokėjau”.

Be to, ji tvirtino, kad vienas oro uosto darbuotojas buvo su ja “šiurkštus” ir “apsvaigęs nuo valdžios”.

“Jis man liepė užimti tą vietą arba visai nelipti į lėktuvą. Aš atvykau anksti, kad paprašyčiau pagalbos, o jis buvo šiurkštus nuo pat tos akimirkos, kai jį sutikau”, – skundėsi A.McDowell.

Sekmadienį Andie parašė dar vieną žinutę savo gerbėjams, norėdamama juos įtikinti, kad nesielgia kaip kokia nors išlepinta dievaitė.

“Man visai tinka skristi antrąja klase, tinka važiuoti autobusu arba metropolitenu, bet jeigu aš sumoku už pirmą klasę, ten ir noriu atsidurti, štai kame reikalas, – parašė ji. – Vieną pamoką išmokau: niekada nesiskųsk tinkle “Twitter” ir nemokėk už “American Airlines” pirmos klasės bilietą, tik reikšk padėką…, ar dabar jau galime judėti toliau?”.

A.McDowell tai pat atsakė į vieną komentarą, kuriame ji buvo apkaltinta dėl žmonių skirstymo į klases.

“Aš visai taip negalvoju. Atsiprašau, jeigu taip nuskambėjo. Man visai patinka važiuoti autobusu ir (patinka) neasfaltuoti keliai, bet tai principo reikalas”, – parašė ji.

Aktorė dar kartą pridūrė, kad norėtų gauti kompensaciją iš “Americal Airlines” ir dar karą pasiskundė dėl prasto šios bendrovės klientų aptarnavimo.

“Nesvarbu kas tu esi, malonu, kai per skrydį su tavimi gražiai elgiasi, o tai priklauso nuo darbuotojų – ar jie malonūs… ar ne. Geranoriškumas visada nugali, galų gale jis yra svarbiausias”, – parašė ji.

Rekomenduojame

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.
 
Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: