© Wikimedia Commons nuotr.

Cindy Crawford (Sindi Kroford) užsiminė, kad sulaukusi 50-ies ji yra pasiryžusi nutraukti modelio karjerą.

Supermanekenė, kuriai 50 metų sukaks vasarį, mados pasaulyje pasirodė devintajame dešimtmetyje, o dešimtajame tapo vienu iš labiausiai atpažįstamų veidų pasaulyje. C.Crawford sako jau esanti pasiruošusi baigti savo karjerą, kadangi jaučiasi per daugel metų pasiekusi viską, ką galėjo.

“Leidžiu sau manyti, kad buvo šaunu, aš tuo džiaugiuosi. Esu įsitikinusi, kad mane fotografuos dar 10 metų, bet jau ne kaip manekenę. Ir tai gerai, – sakė C.Crawford kompanijos “United Airlines” žurnalui “Rhapsody”. – Man pasisekė. Dirbau su visais tais nuostabiais fotografais. Ką man dar reikėtų padaryti? Aš negaliu visą laiką prasimanyti ką nors nauja. Man nereikia visą laiką sau tai įrodinėti. Aš nenoriu”.

Tačiau Cindy karjerą pratęs jos 14 metų duktė Kaia Gerber (Kaja Gerber), daug žadanti manekenė, kuri jau turi didžiulį gerbėjų ratą.

“Jos visos fotografuojasi arba jas fotografuoja draugai ir kelia nuotraukas į socialinius tinklus, – sakė C.Crawford. – Kaia būtų modelis net jeigu nebūtų manekenė. Visos mergaitės yra modeliai. Nesvarbu, kaip jas mato koks nors fotografas, jos turi tiesioginį ryšį su savo gerbėjais”.

Rekomenduojame

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.
 
Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: