© Wikimedia Commons archyvo nuotr.

George’as Clooney (Džordžas Klunis) buvo pripažintas gražiausiai senstančiu Holivudo vyru, mat jis nesidažo savo sparčiai žylančių plaukų.

“Oušeno vienuoliktuko” (Ocean’s Eleven) 53 metų žvaigždė tapo pirmas Tinseltauno “MAG” (Men Ageing Gracefully – gražiai senstančių vyrų sąraše, kuris buvo sudarytas remiantis Didžiosios Britanijos plaukų persodinimo centro atliktos apklausos rezultatais.

Jo artimas bičiulis 50-metis Bradas Pitas (Bredas Pitas) užėmė antrą vietą žavesio nepraradusių žvaigždžių dešimtuke, o 51-erių Johny Deppas (Džonis Depas) liko trečias.

Pirmąjį penketuką užbaigė Džeimso Bondo žvaigždė 46-erių Danielis Craigas (Danielis Kreigas) ir australų aktorius 45-erių Hugh Jakmanas (Hju Džakmanas).

Apklausa, kurioje dalyvavo 1 tūkst. kino gerbėjų, buvo atlikta Karūnos klinikos Mančesteryje užsakymu.

Apklausos dalyviai turėjo išsirinkti iš kelių dešimčių vyresnių nei 40 metų žvaigždžių, nesibaiminančių dėl bėgančių metų.

“Clooney yra vertas pergalės. Jis jau dvidešimt metų yra pasaulinis sekso simbolis ir turi ne mažiau gerbėjų moterų, nei tada, kai pirmą kartą pasirodė seriale “ER”. Jis džiaugiasi savo vidutiniu amžiumi ir atrodo toks pats seksualus kaip ir tas jaunas gydytojas jį išgarsinusiame vaidmenyje” – sakė Karūnos klinikos chirurgas Asimas Shakmalakas (Asimas Šakmalakas).

“Apklausos rezultatuose stebina tai, kad visi “MAG” nugalėtojai turi pilnas galvas plaukų. Liūdna, bet niekas nesendina vyro labiau už slenkančius plaukus. Šis tyrimas parodė, kad plikė gali pasendinti vyrą net 10 metų”, – sakė jis.

Į “MAG” sąrašo dešimtuką taip pat pateko Mattas Damonas (Metas Deimonas), Matthew McConaughey (Metjus Makonis), Willas Smithas (Vilas Smitas), Seanas Pennas (Šonas Penas) ir Colinas Firthas (Kolinas Fertas).

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: