Gigi Hadid © Wikimedia Commons archyvo nuotr.

Modeliui Gigi Hadid (Džidži Hadid) tik iš trečio karto pavyko įgyvendinti savo svajonę ir žengti “Victoria’s Secret” mados šou podiumu, nes anksčiau du kartus ji nepadarė didelio įspūdžio prabangius apatinius drabužius gaminančios kompanijos bosams.

Podiumo gražuolė antradienį debiutavo Niujorke vykusiame jubiliejiniame “Victoria Secret” renginyje ir žengė podiumu su tokiais gerai žinomais “angelais” kaip Adriana Lima, Behati Prinsloo (Beati Prinslu) ir Lily Aldridge (Lili Oldridž).

Gigi mama, buvęs modelis ir televizijos realybės šou žvaigždė Yolanda Foster (Jolanda Foster), prasitarė, kad tik trečias bandymas pakliūti į “angelų” būrį 20-metei manekenei buvo sėkmingas.

“Ji gimė būti angelu, – sakė Yolanda žurnalistams renginio metu. – Jai nebuvo taip lengva. Du kartus nepasisekė. Tai buvo trečias bandymas, kuris pasirodė laimingas, ir ji gavo vietą, kurios nusipelnė kartu su milijonais gražių gražių moterų. Toks jau tas žaidimas”.

“Victoria’s Secret” vadovai apie Gigi dalyvavimą šou paskelbė gana vėlai, spalio 29 dieną, išplatindami žinutę socialiniame tinkle Twitter.com.

“Mums patinka staigmenos, o štai viena DIDELĖ staigmena@GiGiHadid nuo #VSFashionShow atrankos! – skelbė užrašas. – Susitiksime ant podiumo, Gigi”.

“Visi, kas su manimi užaugo, žino, kad šis šou buvo mano visų laikų svajonė!, – atsakydama parašė netikėtumo priblokšta Gigi. – AČIŪ”.

Ji taip pat išplatino savo įrašą, kuriame užfiksuota, kaip ji sužino šią žinią būdama atrankoje, vis dar apsirengusi apatiniais.

Yolanda prisiminė tą akimirką, kai G.Hadid pranešė jai: “Ji man paskambino vos tik išėjusi iš atrankos, iš savo automobilio, ir tai turbūt buvo viena šviesiausių motinos gyvenimo akimirkų”.

Gigi ant podiumo demonstravo turkio spalvos nėriniais puoštą liemenėlę ir prie jos derančias kelnaites, o taip pat besiplaikstantį turkio ir juodos spalvos apsiaustą su drugelio sparnų raštais.

Šiame “Victoria’s Secret” šou ji nebuvo vienintelė naujokė. Renginyje, kuris buvo transliuojamas Amerikoje gruodžio mėnesį, debiutavo ir jos draugė Kendall Jenner (Kendal Džener).

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: