© Wikimedia Commons archyvo nuotr.

Vienos iš ryškiausių Holivudo žvaigždžių Benas Affleckas (Benas Aflekas) ir Jennifer Garner (Dženifer Garner) antradienį paskelbė nutraukiantys dešimtmetį gyvavusią santuoką, stabdydami kelis mėnesius besisukusį gandų malūną. Žinia, kad “Oskarą” pelnęs aktorius ir režisierius skiriasi su žmona aktore, buvo patvirtinta kitą dieną po jų vedybų metinių.

“Po gilių apmąstymų ir nuodugnių svarstymų priėmėme sunkų sprendimą skirtis”, – sakoma poros, susilaukusios trijų vaikų, bendrame pranešime.

“Eisime į priekį su meile ir draugyste vienas kitam, taip pat įsipareigoję bendrai atlikti tėvų pareigas savo vaikams, kurių privatumą prašome gerbti šiuo sudėtingu metu”, – pridūrė jie.

42 metų B.Afflecko ir 43 metų J.Garner romanas užsimezgė tuojau po to, kai jie susipažino filmuodamiesi televizijos seriale “Drąsiaširdis” (Daredevil) 2003 metais.

Jiedu susituokė po dvejų metų Terkso ir Kaikoso salose. Pora augina tris vaikus: devynmetę Violet (Vajolet), šešiametę Seraphiną (Serafiną) ir trimetį Samuelį (Semuelį).Jų vestuvių 10-osios metinės sukako pirmadienį.

Garsenybių pasaulio naujienų portalas TMZ pranešė, kad sutuoktiniai pradės skyrybų procesą, tačiau tai padarys ne iš karto. Jų išsiskyrimas buvo įvardytas kaip “draugiškas”; abu tėvai taip pat dalysis savo vaikų globa.

B.Affleckas ir J.Garner išnagrinės padėtį dalyvaujant tarpininkui ir verslo vadybininkams, o skyrybų dokumentus teismui pateiks tik išsprendę visus turto ir vaikų globos klausimus, sakoma pranešime, kuriame cituojami neįvardyti šaltiniai. Kaip rašo savaitraštis “People”, įtampa tarp sutuoktinių tapo vis labiau akivaizdi, o bulvarinė žiniasklaida jau kelis mėnesius skelbė, kad jie yra ant skyrybų slenksčio.

Jiedu stengėsi išsaugoti santuoką dėl savo vaikų, bet anksčiau šį mėnesį tapo aišku, kad ryšiai bet kada gali nutrūkti, kai pora buvo pastebėta viename ūkininkų turguje.

“Jie atrodė liūdnai, – pasakojo vienas liudininkas. – Jie visą tą laiką nesikalbėjo. Atrodė, kad jie stengiasi būti kartu tik dėl mergaičių.”

B.Affleckas, pelnęs “Oskarą” už scenarijų 1997 metų filmui “Gerasis Vilas Hantingas” (Good Will Hunting) ir už 2013 metais JAV Kino meno ir mokslo akademijos geriausiu pripažintą filmą “Operacija “Argo” (Argo), taip pat vaidins Betmeną naujame filme “Betmenas prieš Supermeną: teisingumo aušra” (Batman v Superman: Dawn of Justice).

J.Garner, žinoma dėl savo vaidmenų “Oskarais” apdovanotuose filmuos “Dalaso klubas” (Dallas Buyers Club) ir 2007 metų “Džuno” (Juno), 2002-aisais pelnė “Auksinį gaublį” kaip geriausia televizijos dramos aktorė už vaidmenį seriale “Alias”.

Kitaip negu daugelis Holivudo porų, B.Affleckas ir J.Garner nebuvo sudarę priešvedybinės sutarties dėl savo turto padalijimo skyrybų atveju, rašo TMZ.

Tačiau tinklalapis, cituodamas daugelį šaltinių, nurodė, kad diskusijos tarp advokatų vyksta “sklandžiai” ir kad B.Affleckas nėra daug turtingesnis negu J.Garner, kuri, kaip pranešama, uždirbo “didžiulę pinigų sumą” už “Alias”.

B.Affleckui ši santuoka buvo pirmoji, bet jis anksčiau palaikė romantiškus ryšius su aktorėmis Gwyneth Paltrow (Gvinet Peltrou) ir Jennifer Lopez (Džennifer Lopes).

Duodama vieną interviu praeitais metais, J.Garner sakė, kad jos santuoka yra pasiekusi “rūpestingą” etapą.

“Negali tikėtis, kad tau visą laiką meilinsis, o ir aš šiuo metu nebenoriu jam meilintis – neturiu tam energijos”, – ji sakė žurnalui “InStyle”.

“Tačiau mes neabejotinai esame rūpestingoje stadijoje, kai stengiamės būti kartu, kažką veikti tuo pačiu metu ir mylėti”, – pridūrė ji.

Antradienį pora prašė privatumo.

“Tai bus mūsų vienintelis komentaras šia privačia šeimos tema. Ačiū už jūsų supratingumą”, – rašo jie.

Rekomenduojame

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.
 
Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: