fb.com puslapio nuotr.

Mobiliųjų programėlių bendrovės “Getjar” įkūrėjas ir investuotojas Ilja Laursas nusprendė investuoti į pradedančiosios lietuvių bendrovės “Cheap Data Communications” sukurtą sprendimą, leidžiantį užsienyje pigiau naudotis mobiliaisiais duomenimis, rašo dienraštis “Verslo žinios”.

“Ruošiamės produktą paleisti Baltijos šalyse, po kelių savaičių jis jau turėtų veikti. Tikimės, kad sėkmingai jį pristatę galėsime plėstis”, – sakė I.Laursas ir užsimena, kad “Cheap Data Communications” derasi su bent 70-ia užsienio mobiliojo ryšio operatorių.

Pradedančioji įmonė pasirašė susitarimą tik su keliais užsienio operatoriais, kurių klientams, keliaujantiems į Lietuvą, Latviją ar Estiją, bus galima išmėginti pigesnį mobilųjį internetą. Lietuvoje prie iniciatyvos prisijungė “Bitė Lietuva”, o kas leis naudotis pigesniu mobiliuoju internetu kitose Baltijos šalyse, I.Laursas neatskleidžia.

Rekomenduojame

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.
 
Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: