Organizatorių archyvo nuotr.

Muzikos festivalis „Granatos Live“ keičiasi ir tobulėja. Organizatoriai šiais metais neapsiriboja vien populiariais muzikos atlikėjais ir pasistengė, kad „Granatų“ festivaliautojai atsipūtę praleistų nepamirštamą savaitgalį.

Arčiau pramogų ir muzikos

Festivalio teritorija ir zonos, palyginus su praėjusiais metais, suskirstytos kitaip. Palapinių miestelis bus įrengtas arčiau aktyviosios zonos, šalia malūno, todėl pramogos ir koncertai masinės „Granatų“ stovyklos gyventojams bus pasiekiamos greičiau ir lengviau. O kad nereikėtų savo sunkios mantos neštis patiems, nuo automobilių stovėjimo aikštelės iki palapinių miestelio nuolat kursuos nemokamas autobusas. Taupom kojas šokiam! Nors festivalis oficialiai prasideda penktadienį, palapinių miestelis bus atidarytas jau nuo ketvirtadienio ir lauks nekantriausių festivaliautojų!

Pritaikyta scenų veikla

Šįkartkiekvienas atvykęs į festivalįgalės išgirsti ir gyvai pamatyti visas grupes ir atlikėjus. Atlikėjų pasirodymų laikai nesidubliuos. Nuo popietės veiksianti „Nescafe“ jaunųjų atlikėjų scena bus uždaryta, kol didžiosiose – „Utenos“ ir „Ežio“ – scenosekoncertuos kitos grupės ir atlikėjai. Po pagrindinių žvaigždžių pasirodymų mažoji scena vėl pradės savo veiklą iki paryčių. Dar viena naujovė – moderni uždara, ilgiausiai veiksianti, DJ scena. Palapinės tipo erdvė virs elektroniniais muzikos ritmais ir šviesiomis pulsuojančia šokių aikštele.

Griūvantys festivalių virtuvės mitai

Festivalyje nereikės maitintis antrą dieną ant saulės šildytais sumuštiniais! Šiais metais „Granatų“ virtuvės meniu– dar didesnis ir dar gausesnis! Kiaurą parą picas krosnyje keps „Pizzaland“ meistrai, praėjusių metų hitus – burgerius – čirškins „Meat Lovers“ komanda, sušius vynios „Ryklio rifo“ ekspertai, super sumuštinius „teps“ „The Sandwitch“ komanda, kukurūzų burbuoles vietoj deserto siūlys kukurūzu vaikai iš „Kukuruku“. Festivalyje įsikurs specializuotas žuvies restoranėlis „Monte cristo“.O kur dar neatsiejama nuo festivalių „Bebro blyninė“, tradicinė virtuvė ir indiškų bei kitų Azijos tautų virtuvės patiekalai. Visą parą veiks „Cofee Inn“ kavos namai, tobulai tinkantys rytiniam atsipalaidavimui ir naktinėms dūzgėms.

Organizatorių archyvo nuotr.

Mažos dovanėlės stiprina draugystę

Festivalio partnerė siuntų tarnyba „LP Express“ skatins stiprinti draugystę! Nesvarbu, ar laisvai bendraujant su draugais patogiai įsitaisius ant sėdmaišių, ar taškantis vandens futbolą aikštelėje, ar „gaminant“ pačią įsimintiniausią draugystės nuotrauką, ar siunčiant smulkią dovanėlę namie likusiems draugams…

Patogu ir saugu

Šiais metais bankas „DnB“ pasirūpino, kad festivaliautojų daiktai būtų saugūs, ir kad nei vienam nepritrūktų grynųjų. Festivalio teritorijoje bus įrengta daiktų saugykla,o šalia jos – „DnB“ bankomatas.

Bilietus į muzikos festivalį „Granatos Live 2014“, vyksiantį rugpjūčio 1–3 d. Rumšiškių muziejaus teritorijoje, galima įsigyti visose BILIETAI LT kasose ir internete. Daugiau informacijos ieškokite interneto svetainėse www.bilietai.lt, www.granatos.lt ir festivalio „Facebook“ profilyje www.facebook.com/GranatosLive.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: