© Wikimedia Commons archyvo nuotr.

Madonna (Madona) gynė savo sūnų Rocco Ritchie (Roką Ričį), kuris tinkle Instagram.com pateikė grafinį vaizdą, kuriame teroristai šaudo į žmones, regis, paauglius, surištomis už nugaros rankomis.

Keturiolikmetis Rocco, kurio tėvas yra buvęs Madonnos vyras Guy Ritchie (Gajus Ričis), sabo paskyroje ketvirtadienį pateikė sukrečiantį vaizdą ir šalia jo įdėjo tokį prierašą: “Aš manau, jeigu jūs žmones tebelaikote b**s , turiu sustabdyti. Mes čia turime šiek tiek blogesnių naujienų, vaikinai. Š**nių mums nebereikia”.

G.Ritchie susilaukė daugybės kritikos dėl tokio atviro įrašo, bet jo superžvaigždė mama viešai palaikė savo sūnų savo paskyroje Instagram.com įdėjusi žodžio IMAGNE vaizdą su prierašu: “Aš pritariu savo sūnaus troškimui išreikšti pasipiktinimą paskelbiant tinkle (Instatgram) ISIS (džihadistų grupuotės) islamo kovotojų) įrašą. Žmonės darosi nejautrūs tokiems baisiems vaizdams. Jis sako, kad mūsų problemos yra niekis, palyginus su tuo, kas vyksta pasaulyje. Kova už laisvę yra jo kraujyje. Melskimės už TAIKĄ!”.

Rekomenduojame

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.
 
Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: