Amber Rose instagram archyvo nuotr.

Manekenė Amber Rose (Amber Rouz) prabilo apie savo nepageidautą sąsają su vienu prostitucijos tinklu, sakydama, kad yra “nepaprastai įtūžusi”, jog vienas jos senas vaizdo įrašas buvo naudojamas įtikinėjant merginas atsiduoti turtingiems vyresnio amžiaus vyrams.

Toje internetinėje reklamoje, paskelbtoje socialiniame tinkle “Instagram”, jos atvaizdas buvo panaudotas siekiant paskatinti apie manekenės karjerą svajojančias merginas tapti prostitutėmis; Los Andželo policija pradėjo tyrimą dėl šio fakto.

A.Rose apie kilusį skandalą kalbėjo penktadienį parodytoje JAV televizijos laidoje “The Doctors”.

Buvusi reperio Wizo Khalifos (Vizo Chalifos) žmona sakė: “Buvau sukrėsta, nes visokeriopai palaikau moterų įgalinimą, ir pamatyti kažką tokio man buvo išties liūdna. Visuomet norėjau būti manekenė nuo pat vaikystės; buvau jauna ir lengvai manipuliuojama, kaip ir tos merginos. Ačiū Dievui, kad neįsipainiojau į tokius dalykus.”

Viena mergina pranešė policijai apie minėtą reklaminę medžiagą, kai sukčiai jai paskambino ir pasakė norintys organizuoti jos susitikimą su A.Rose, kuri esą atrinks manekenes “apmokamai fotosesijai su garsenybe”.

A.Rose teigė, kad ta bendrovė pasinaudojo vaizdo įrašu, kurį ji buvo paskelbusi tiesioginių vaizdo transliacijų portale “Ustream” 2011 metais.

Rekomenduojame

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.
 
Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: