© Vilmanto Ramono nuotr. / KaunoZinios.lt

Mokėjimų paslaugų bendrovės “WoraPay” ir “Opay” rinkai siūlo sprendimą leidžiantį mobiliaisiais telefonais atsiskaityti jau ir internete – elektroninės komercijos verslui tai esą gali padėti pritraukti naujų pirkėjų, įprantančių pikti mobiliaisiais įrenginiais, ir galbūt tų, kurie į lietuviškas elektronines parduotuves užsuka iš užsienio, penktadienį rašo “Verslo žinios”.

Nauju būdu atsiskaityti jau gali mobiliųjų telefonų dalimis prekiaujančios įmonės “Peisas” e-parduotuvių, maisto užsakymo platformos “Lėkštė.lt”, nuolaidų kortelės “Daily Card” klientai. “Kalbame ir su visais didžiaisiais prekybininkais, susidomėjimas tikrai yra, bet dabar laikotarpis visiems gana įtemptas, pats šventinio sezono darbymetis”, – dienraščiui sakė “WoraPay” sistemą e-komercijai pritaikančios mokėjimų surinkimo sistemos “Opay” verslo plėtros vadovas ir vienas iš įkūrėjų Justinas Murauskas.

Daugiau prisijungusių partnerių tikimasi sulaukti kitąmet, pasibaigus didžiosioms metų šventėms.

Rekomenduojame

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.
 
Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: