Serialo "X Failai" reklaminis plakatas

Kultinis serialas “X failai” (The X-Files) grįžta į televizijos ekranus – bus parodytos šešios naujos serijos, praėjus 13 metų po to, kai aktoriai Davidas Duchovny (Deividas Duchovnis) ir Gillian Anderson (Džilian Anderson) paskutinį kartą vaidino agentus Foksą Malderį ir Daną Skali.

“Emmy” ir “Auksinių gaublių” apdovanojimų pelnęs mokslinės fantastikos ir mistikos daugiaserijinis filmas, kuris buvo rodytas devynis sezonus 1993-2002 metais ir turi daugiau negu 200 serijų, vėl bus pradėtas kurti ateinančią vasarą, o jame vaidins ankstesnių dalių žvaigždės, nurodė transliuotojas “Fox”.

“Laikau tai 13 metų reklamos pertraukėle”, – sakė serialo kūrėjas ir vykdomasis prodiuseris Chrisas Carteris (Krisas Karteris).

“Gera žinia – kad pasaulis tapo daug keistesnis. Puikus metas papasakoti tas šešias istorijas”, – pridūrė jis.

“X failuose” vaizduojami Federalinio tyrimų biuro (FTB) agentų Skali ir Malderio pastangos tirti mįslingas bylas, siejamas su paranormaliais reiškiniais.

Serialas, iš dėmesį atkreipusio mokslinės fantastikos šou virtęs pasauliniu hitu, yra pelnės iš viso 16 “Emmy” apdovanojimų ir penkis “Auksinius gaublius”.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: