© Wikimedia Commons nuotr.

Oklahomoje tragiškai baigėsi dviejų metų mergaitės Brajanos Florer gyvenimas – mergaitė praėjusią savaitę prarijo bateriją, o joje esantys pavojingi cheminiai elementai mergaitei sukėlė vidinį kraujavimą. Nelaimės sutrikdytas mergaitės senelis vietos laikraščiui Tulsa World pasakojo: “Kalėdos prabėgo gerai, o mergaitė tuo metu jautėsi gerai”. Brajana buvo nuvežta į ligoninę, bet tai buvo per vėlu – jos gyvybės išgelbėti nepavyko.

“Mergaitė buvo operuojama dvi valandas siekiant sustabdyti kraujavimą, tačiau sustabdyti kraujavimo gydytojamas nesisekė. Neįsivaizduoju, kokiomis aplinkybėmis ji sugebėjo suvalgyti bateriją”, pridūrė mergaitės senelis. Manoma, kad Brajanos mirtį sukėlė baterijoje esantys toksinai, kurie pasiekė miego arteriją ir taip sukėlė vidinį kraujavimą.

Mergaitės mirties sukrėsta šeima sumokės 7500 dolerių laidotuvių ceremonijai. Puslapyje GoFund.me, kuris renka lėšas Brajenos laidotuvėms, rašo: “Tragediją patyrusiai šeimai reikia jūsų pagalbos, kelias minutes skiriant šios mielos mergaitės laidotuvių išlaidų padengimui”. Remiantis svetainėje esančiu skaitliuku, sausio 4 d. naktį jau buvo paaukota virš 8 tūkst. dolerių iš 269 žmonių.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: