© Mariaus Plečkaičio nuotr. / KaunoZinios.lt

1. Užsisakyti mėsainį Džempub‘e. Na… gal tau ir patinka iš anksto perpjautas/atvožtas mėsainiukas, bet tikriems plėšrūnams kur kas maloniau viską daryti patiems: be tėvelio prilaikymo iš užpakalio…

2. Pamiršti grynuosius „Pizz‘oje To Go“. Sėkmės, jeigu taip jau nutiko, tariantis su įtariosiomis padavėjomis… Ir, matvaju, tas verslininkų taupumas.

3. Turint savarankišką mąstymą ir nuomonę užeiti į myžtbarį „Lūžtanti banga“. Pusgirčių senukų desantas netruks tau įrodyti, kad 2+2=5. Kažką primena…

4. Užsisakyti mėsainį su kiauliena „Grill London“. Ne, rimtai, to geriau nedarykit. Būkit geri sau. Nes jeigu nemyli savęs, nemyli ir kitų. Reiškias, nemyli ir pošlykščių pjausniukų. Tai kodėl juos valgai?

5. Neturint poros lyšnų valandų peržengti „Charlie Pizza“ slenkstį Laisvės Alėjoje. Skambaliukai gerai tokiu atveju, jei jie veikia. O ir šiaip kam lankyti šią modernią skylę?

6. Užsukti į „Spurginę“ sergant lėtinėmis ligomis. GRIEŽTAI DRAUDŽIAMA!

7. Su smagiai intelektualia kompanija užsukti į barą „Startas“. Riešutėlių gausite, tačiau juos lydės grupė pusmarozių, besikeikiančių garsiau ir kur kas nykiau nei Q. Tarantino filmų herojai.

8. Prarasti pramoninių sumuštinių nekaltybę „Stop & Go“.

9. Nueiti į „Roko barą“ tikintis pailsėti nuo U2 ir ypač nuo Bono. O ne, jie ir vėl čia! Yra ir daugiau priežasčių, slystumėte ant „Roko baro“ žievės, bet ką tę.

10. Tikintis ramiai pavakarieniauti praverti „Keturių metų laikų“ duris rudens šiokiadienį. Tuntas krepšinofilų tau tikrai neleis pasimėgauti patiekaliuku ir žydrąja širdies damos akių rama, o dar, žiūrėk, kas ir į tas gražiąsias akis duoti pasisiūlys.

11. Varyti šašlų į „Žaliukę“. Kaip veikia elektra ir ką su ja galima išdarinėti mums jau parodė N. Tesla. Tuo tarpu „Žaliukė“ su savo elektriniais griliais pravirkdytų ne tik krokodilą Geną, bet ir patį misterį Šašlyką.

12. „Alėjoje“ tikėtis nenumirti iš nuobodulio. Nors šeimos verslas – šauni praktika, o Bachūriukas Li – dar šaunesnis šeimininko pseudonimas feisbuke, bet juk kartais verta pakeisti pozą, kad ir kaip tie seni geri šaukštukai patiktų…

13. Užsisakyti sūrio sriubą „Žaliame rate“. Nesuprantu, kodėl jos apskritai neišima iš repertuaro, jei net barmenas pusgriežčiai nerekomenduoja jos užsisakyti. Gal yra koks Sūrių demonas (panašus į Šūdų demoną „Dogmoje“) terorizuojantis jaukiąją grytelę? O gal tai slapčia imperatyvių G. Paškevičiaus, O. Vyšniausko, K. Kerbedžio dainų diktatas?

14. Užeiti į „Šerną“ (dar žinomą kaip Birštono g. „Kauno alų“) išmesti 1-2 bokalėlius. Padaugink planą iš 4-5, pridėk keturias rieškas šnipų, ir gausi vakaro faktą.

15. Užsukti papietauti į „Sičuan“ Mickevičiaus g. rūsyje. Neskoningos sofiūkštės, ištęstas užsisakymo ir pietų laukimo periodas, šlykštokas alus. Net Sangokas neapsikęstų!

16. Aplankyti „Metropolį“ genant nostalgijos. Susitraukusios porcijos, nukentėjusi patiekalų kokybė ir ingridientų spektras… Tikra begėdystė šioje jaukioje ėstuvėje.

17. Tikintis klasikinės picos skonio, užsisakyti ką nors iš „Mama Pizza“ Raudondvaryje. Nežinau šių picų paslapties, bet jos nei iš tolo neprimena „Express Pizza“ ar kitų moderniųjų brandų gaminių.

18. Truputį užkąsti „Ramunėje“. Tikriausiai jau pačiame Daktarienės genome yra susiraizgiusios didelės ir riebios lietuviškų delikatesų porcijos. Išblyškusiems intelektualams čia ne vieta.

19. Vakare rasti vietos prisėsti bet kuriame iš „Republic Pub‘ų“. Na gal tik vargše antrajame, kaip ir antrajame „Šnekutyje“, rasi laisvą kampelį…

20. Vaikštinėjant po Laisvę ir renkantis viečikę, nesitikėti būti aprėktam išpurtusios nenusakomo amžiaus moteriškės. Chill out, naujokėli. Čia jos Kauno teritorija.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: