Organizatorių nuotr.

Niekas nesiginčys – Kalėdos yra tikra. Kai išgirstame legendinės bardų grupės „Aktorių trio“ dainas, iš karto pajuntame – tai taip pat tikra, jų dainos skirtos grožio išsiilgusioms klausytojų sieloms. Tad turėtų nudžiuginti žinia, kad talentingieji aktoriai ir autorinių dainų atlikėjai Kostas Smoriginas, Olegas Ditkovskis ir Saulius Bareikis kviečia į savo grupės „Aktorių trio“ koncertą sausio 24 d. Nautilus laisvalaikio klube, Kaune.

Šis koncertas gali būti vertinga dovana artimajam ar sau pačiam, jei dar tokios neturite. Arba jei jūsų draugas mano, jog jis visko turi per akis ir nieko jam nebereikia, bilietas į šį koncertą jį tikrai nustebintų ir pradžiugintų – juk tokio koncerto kasdien neišgirsi.

„Aktorių trio“ koncertuoja jau 20 metų. Šios grupės fenomenas yra gera muzika, atliekama trimis gitaromis  ir geri tekstai, dainuojami trijų bičiulių, trijų skirtingų asmenybių, brandžių ir kūrybingų. Jų dainos – tai atviravimai ir pokalbiai iš širdies į širdį, tai šiluma ir ramybė, tai leidimas mums, „besparniams žemės paukščiams“ nors akimirką pakilti virš kasdienybės. Jų dainos teikia vilties, kad yra „meilė, amžina ir plati kaip žvaigždynai“. Jų dainos kviečia: „Pabūk pabūk dar, senas drauge, nes nežinau, kas bus rytoj“. Jų dainos skelbia tostą „už dorybes nuodėmingų ir už nuodėmes šventų, ir už tai, kad mes dar galim būti viens kitam geri“. O dilema apie meilės ar vyno pasirinkimą kelia tokią graudžią šypseną: „kol pavasaris – vynui sudie, kai ruduo – sudie, mano meile.“

Grupės „Aktorių trio“ koncertą organizuoja VšĮ „Idėjų garažas“, atsakingai ir entuziastingai dirbanti nuo 2007 metų, mylinti Kauną ir šiltai jos publikai pristatanti scenos grandus bei jaunus, perspektyvius atlikėjus. Ir dar  organizatoriai kviečia rimtai paskaičiuoti: jei naujus metus pradėti su gera muzika yra gera lemiantis ženklas, tai kokie bus metai, pradėti su trigubai geresne muzika, su tokia, kurią girdėsime šiame „Aktorių trio“ koncerte?

Bilietus platina Tiketa.lt, koncertas vyks sausio 24 d., šeštadienį,  pradžia – 19 val., trukmė – dvi valandos, vieta – NAUTILUS laisvalaikio klubas, Savanorių pr. 124, Kaunas.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: