© Vaivos Chockevičiūtės nuotr. / KaunoZinios.lt

Nors kauniečiai kepinių pasirinkimu mieste ir negali skųstis, naujai duris atveriančios kepyklėlės sėkmingai įsitvirtina rinkoje. Gegužės 16, per gatvės muzikos dienas Vilniaus gatvėje duris atvėrusi spurginė „Holy Donut“ taip pat gali pasidžiaugti gera pradžia – miestiečiai taip norėjo išbandyti galbūt tik amerikietiškuose filmuose matytas spurgas, jog per gatvę nusidriekė eilės.

Priviliojo sėkminga komunikacija Facebook

Mokslus su darbu derinanti „Holy Donut“ barmenė Ilvita nuoširdžiai dalinosi savo įspūdžiais, mat kavinėje dirba nuo pat atidarymo. „Tiesą sakant, galėjome pasijusti kaip kokios muzikos žvaigždės. Kartais žmonės rikiuodavosi į eilę nuo pat ryto, dar prieš atidarant kavinę.“- Juokėsi mergina.   Paklausus, kas buvo tokios sėkmės paslaptis, paaiškėjo, jog didelę įtaką padarė socialinis tinklas facebook. „Dar prieš atidarymą paskelbėme akciją, jog pasidalinus žinia apie mus Feisbuke galima gauti nemokamą spurgą. Štai kodėl buvome tokie populiarūs nuo pat pradžių. Žinoma, netrukus įsigyjome ir nuolatinių klientų.“

© Vaivos Chockevičiūtės nuotr. / KaunoZinios.lt

Spurgų pasirinkimas neturėtų nuvilti

Nors „Holy Donut“, ką ir skelbia jų pavadinimas, siūlo tiktai spurgas ir nieko daugiau, pasirinkimas gali maloniai nustebinti. Įprastą meniu sudaro spurgos su įvairiais glaistais, kurių populiariausios yra su pistacijomis, pienišku šokoladu, braškėmis, miško uogomis, mėtiniu ir juodu šokoladu. Tai, kas padaro šią vietą išskirtine, yra specialios spurgos veganams su cinamonu ir avietėmis.

„Šiek tiek naujesnis pasiūlymas yra mūsų spurgos su įdarais, prancūzišku plikytu kremu „boston cream“ bei creme brulee kremu,- pasakojo Ilvita.- Nors, ko gero labiausiai nustebinti galime spurgomis su šonine ir klevų sirupu.“

© Vaivos Chockevičiūtės nuotr. / KaunoZinios.lt

Spurgų kainos smaguriams varijuoja nuo 1 euro iki 1.35. Tuo tarpu kava nuo 1 iki 2.25 euro.

Jei akylesniam pirkėjui ir kiltų kokių nors įtarimų, čia jus taip pat užtikrins, jog vakarykščių spurgų tikrai negausite, mat spurgos kepamos kiekvieną dieną ir vietoje, jų nereikia iš niekur atsivežti, o pardavinėti blogo produkto tiesiog nesinori.

Labiausiai džiugina nuolatiniai klientai

Gal ir atrodytų, jog spurgos ir panašus į jas greitas maistas labiau tiktų jaunimui, jaukus spurginės interjeras, kuriuo pasirūpino pati kavinės savininkė, privilioja įvairaus amžiaus lankytojus.

© Vaivos Chockevičiūtės nuotr. / KaunoZinios.lt

„Tikrai nenustebčiau, jog spurgų populiarumui įtaką padarė ir animacinis filmas „Simpsonai“, tačiau konkrečios amžiaus grupės lankytojų tikrai neturime,- atviravo Ilvita.- Visuomet pradžiugina nuolatiniai klientai. Jie ne tik turi savo mėgstamiausias spurgas, beveik mintinai žinau kokios kavos jie pageidaus.“

Vis dar svarstantiems ar išbandyti laimę su „Holy Donut“ spurgomis, pakaktų sau atsakyti į paprastutį klausimą: „Ar man apskritai patinka spurgos?“. Tiems, kurių atsakymas teigiamas, spurginė duris atvėrusi net iki 22 valandos kasdien, Vilniaus g. 37.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: